9 Ocak 2015 Cuma

Merhabalar,

Sizlerle Rusça hakkında faydalı bilgiler  paylaştığımız sitemizde, Rusçayı öğrenen kişilerin hayat hikayelerini yazmaya başlayacağız. Rusça telaffuzun çok önemli olduğu bir dildir. Rusça öğrenmek için Türkiye'de kurslara gitmeyiz. İmkanı olanlar ise dil eğitimi almak için Rusya, Ukrayna gibi ülkelere gitmektedirler. Rusçayı çok iyi öğrenmek isterseniz yurt dışına çıkmanızı tavsiye ederiz.

Sitemizde yurt dışında Rusça eğitim hangi ülkelerde daha iyidir? Hangi eğitim kurumlarında eğitim alabilirsiniz? Rusça öğrenirken yurt dışında hangi problemlerle karşılaşabilirsiniz? gibi sorular hakkında yazılar paylaşmaya başlayacağız.

Yazı dizisine Ukrayna'da iki sene dil eğitimi alan Sinan'ın günlükleri ile başlayacağız. Yazılarımız Türkçe ve Rusça olacaktır. Günlükler, yaşanmış olayları hayatımızda canlı tutmamıza, diğer insanlara yaşanmış  tecrübeler aktararak onlara faydalı olmamızı sağlar. Sizde yurt dışında Rusça öğrenmek istiyorsanız bu yazı dizilerimizi takip etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Her türlü önerilerinizi, isteklerinizi http://ruscaogreniyorumm.blogspot.com.tr/2013/03/online-rusca-iletisim.html adresinde iletişim adreslerine yazabilirsiniz.

İyi okumalar dileriz.



0 yorum:

Yorum Gönder