7 Aralık 2012 Cuma


Türk hava Yolları Moskova’nın Domodedovo Havaalanında, 7 Aralıkta 500 000. yolcusunu karşıladı. Şanslı yolcu kısa bir süre önce Moskova’ya tayinle gelen Mübeccel Üstüner oldu. Mübeccel Hanım Rusya’nın Sesi Radyosu’na verdiği demeçte, Beko şirketinde çalıştıklarını ve ağustos ayında Frankfurt’tan Moskova’ya atandıklarını söyledi. Moskova’ya gelirken soğuktan biraz korktuklarını da söyleyen kadın, Almanya’da soğuğa alıştıklarını ve korkularının yersiz olduğunu gördüklerini ifade etti. Ayrıca, Moskova’yı büyüklüğü ile İstanbul’a benzeten kadın, aslında kendini İstanbul’da gibi hissettiğini ve Rusları Türklere çok yakın bulduğunu da belirtti.

THY aynı zamanda, 500 001. yolcusu Lüdmila Zabelina’yı da da kutladı. İki yolcuya business class Moskova-İstanbul gidiş dönüş biletleri hediye edildi. THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş Türk hava Yollarının 500 000 ve 500 001. yolcularını bizzat tebrik etti. Müdür yaptığı konuşmada, şirketin yolcu sayısında bu rakama çok kısa bir sürede ulaştığını belirtti.

Mefail Deribaş ‘’Sadece 6 yıl önce yılda 60 000 yolcu taşıyorduk. Bu başarıyı sadece Moskova’da elde etmedik. Aynı zamanda Rusya genelinde 7 şube açtık. Rusya Federasyonu’nda 60 000 yolcudan başlayarak 500 000’i Moskova’dan olmak üzere, 700 000 yolcuya çıktık. 25 Mart 2012 tarihi itibariyle Vnukovo’dan uçmaya başladık. Vnukovo’ya geçtikten sonra biznes yolcumuzda %50, ekonomi class yolcumuzda %40 artış oldu’’.dedi.

Vnukovo Havaalanı Genel Müdürü Vasiliy Alerksandrov, Türk hava Yollarını kutladı ve her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. “Vnukovo’ya gelen yabancı Hava Yolları şirketlerinin arasında, Türkiye hava Yolları istikrarlı bir lider konumunda. 500 000 yolcu, çok ciddi bir rakam. Yine de biz Şirkete yolcu akımını ikiye katlamasını dileriz. Bu bağlamda, birkaç gün içinde Vnukovo havaalanının tüm bölümlerinin hizmete açılacağında bildirmek isterim”.dedi.

TEBRİKLER TÜRK HAVA YOLLARI!!!

0 yorum:

Yorum Gönder