20 Ocak 2013 Pazar


Herkese Merhaba,                                                                   

ruscaogreniyorumm.blogspot.com olarak yaklaşık dört aydan beri yayın hayatındayız. Amacımız; rusça öğrenmek isteyen kişilere faydalı olabilmekti. Bu kadar kısa süre zarfında sitemiz özgün içerikleriyle google sıralamasında bir numaraya kadar yükseldi. İlgilerinden dolayı değerli ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz.


1. Rusça geniş çoğrafyada konuşulan bir dildir.
2. Rusça iş hayatında bir gerekliliktir.
3. Edebiyatı dünyaca ünlü olmuş bir dildir.
4. Görülmeye değer bir ülkenin dilidir.
5. Tahmin edildiği kadar zor olmayan bir dildir.

Rusça öğrenmek için altın kurallar nelerdir?

1. Rusça Temel Dilbilgisi kurallarını çok iyi öğrenmelisiniz. Özellikle, Rusça Dilbilgisinde Padej adı verilen isimlerin çekim hallerini bir amatör dilbilimci seviyesinde öğrenmeniz ve pratikte kullanabilmeniz gerekmektedir. Bu kuralları öğrenmezseniz, Rusça konuşamazsınız. Maalesef, Rusça, İngilizce gibi kolay ezberlenen bir dil değildir.

2. Rusça Kursu seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Rusça, en iyi bir Rustan öğrenilmez çünkü bir Rus her ne kadar çat pat Türkçe konuşmayı öğrenmiş olsa da Türkçe ve Rusça gramer kurallarını bilmez. Maalesef Rusça öğrenmek bu kadar kolay değildir. Bu yüzden, gideceğiniz Rusça Kursu size Rusça´yı gerçekten öğretebilmelidir. Rusça eğitmen hem Türkçe hem de Rusça dillerini çok iyi bilmelidir ve bu işin üst düzeyde eğitimini almış olmalıdır.

3.Kendi kendine Rusça öğrenen birisi şimdiye kadar görülmemiştir.
Piyasada satılan hiçbir Rusça Dilbilgisi kitabına ve diğer eğitim materyallerine çalışarak Rusça öğrenemezsiniz! Rusça Dilbilgisi Kitapları, bir Rusça Kursuna devam ederken kullanılabilecek destek materyalleridir ancak. Çünkü Rusça Eğitim Kitapları, size tek başına neyi nasıl öğrenmeniz gerektiğini, konunun püf noktalarını ve Rusça dilbilgisinin inceliklerini öğretemez.

Rusçayı en ekonomik ve en çabuk nasıl öğrenebiliriz?

Rusça öğrenmek isteyen kişiler kurs aramaktadırlar. Kurs ücretlerinin pahalı olması ve kurs saatlerinin kişilere uymaması dolayısıyla çoğu zaman Rusça öğrenmek bir istekten öteye gidememektedir.

Yurt dışında yaşayan, Ukrayna ve Rusya'dan rusçayı iyi bilen ve öğretebilen Uzman Rusça öğreticilerimiz ile birlikte online Rusça derslerimize katılarak çok kısa sürede Rusça yazabilecek, okuyabilecek ve konuşabilecek duruma gelebilirsiniz.


Online Rusça derslerimizin avantajları şunlardır:

  • Maliyet açısından diğer kurslara nazaran çok uygundur. ( 1 saat ders = 12 TL)
  • Rusça'yı daha kısa zamanda öğrenirsiniz. 
  • Eğitim süreci kısa olduğundan maliyetli değildir.
  • Eğitim bireysel öğrenme alışkanlıklarına göre şekillendirilir. 
  • Anlaşılmayan konular öğrenilene kadar tekrarlanır.
  • Güçlük çekilen konulara odaklanılır. 
  • Sınıf ortamındaki fiziksel olumsuzluklar yoktur. 
  • Ders saatleri esnektir ve isteğinize göre belirlenir.
Unutulmamalıdır ki; Rusçayı en iyi şekilde öğrenmek için birebir konuşma gerekmektedir. Uzman öğreticilerimiz ile birlikte çok kısa sürede Rusça öğrenebilir ve pratik yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

Her türlü sorularınız ve bilgi almak için:


0 yorum:

Yorum Gönder